Úvod »Mlýnky» Mlýnek na obilí Fidibus Medium


        

Mlýnek na obilí Fidibus Medium

skladem

 

naše cena bez DPH: 7 244 Kč
naše cena s DPH (21 %):
8 765 Kč

do košíku:
  ks  

Mlýnek Fidibus Medium je vybaven 360ti watovým motorem, který je schopen umlít 100g jemné mouky za minutu. Násypka zvládne obsáhnout 850g zrnek. Otočením násypky je možné regulovat jemnost mletí. Mlecí komoru je možné otevřít bez nutnosti použití nářadí. Umožňuje mletí všech druhů obilovin jako je pšenice, žito, ječmen, pohanka, proso, rýže, jáhly, špalda a kukuřice.

Specifikace:

  • Měřítko rychlosti mletí: 100g/min
  • Kaacita násypky: 850g
  • Průměr mlecího kamene: 85mm
  • Výkon motoru: 360W
  • Hlasitost: 70 db
  • Hmotnost: 7kg
  • Výška misky u výsypky: 140 mm
  • Rozměry v mm (v/š/h): 331/155/160

Tělo mlýnku je z bukové překlišky, násypka a víko z čistého bukového dřeva (impregnovaný povrch).

Všechny KoMo obilné mlýnky mají velice pevné a tvrdé kameny složené ze směsi keramiky a korundu. Materiály jsou ztaveny za vysokých teplot ve vypalovací peci. Při výrobě této směsi vznikají ve výsledném materiálu vzduchové kapsy, díky kterým zůastává povrch stále hrubý. Usazením kamenů formuje mlecí komora vytvořena z plastu, který je netečný vůči potravinám. Speciálně vyvinuté elektrické motory poskytují dostatečně silný výkon a zároveň velmi tichý chod. Dřevo na výrobu mlýnků je získáváno z ekologicky obhospodařovaných lesů a chráněno organickými rostlinými oleji. Pouze to nejlepší bukové dřevo je pečlivě vybíráno pro výrobu každého z mlýnků. Jemnost mouky je možné průběžně regulovat od hrubé až po velmi jemnou. Jednoduše otočíte násypkou a vyberete si na stupnici požadovanou hrubost mouky.

Ať už máte ječmen, jáhly, kukuřici, rýži, žito, pšenici nebo špaldu vše proměníte ne nejjemnější mouku, která je ideální pro všechny Vaše potřeby pečení. Na hrubo je možné mlít i mastnější suroviny jako je např. oves a sója. Můžete umlít i mořskou sůl, sušenou zeleninu, houby (musí být dokonale vysušené) a různé druhy koření nebo kávu.

Mlýnky produkují tu nejjemnější mouku bez přehřívání zrna. Udržováním nízké  teploty během procesu mletí josu chráněny všechny enzymy, oleje a vitamíny. Kompaknost dělá z mlýnů cenný nástroj pro každého, kdo si rád užívá radosti zdravé kuchyně.