Pekárna SANA » Přizpůsobení novým technologií
Přizpůsobení novým technologiím

Také vás rozčiluje, že si koupíte novou televizi, a ještě než skončí váš splátkový kalendář, máte doma starý model? Tento „geniální“ tah výrobců si tak zabezpečuje další a další zisky na úkor přírody. Všichni ale chceme všechny věci využívat co nejdéle a to bez ohledu na změnu technologií. A pokud v budoucnu společně vymyslíme nové recepty a inovace, umožníme vám i update pekárny. Tak budete mít doma stále jednu z nejlepších pekáren, které jsou na trhu. Naše pekárna vám prostě nezestárne.

Plné nastavení programů

Většina výrobců domácích pekáren se předhání v počtech programů, které byste mohli doma využít. Je však důležité si uvědomit, že ani desítky programů vám neumožní upéct dobrý chléb. Pokud totiž nemáte možnost program plně upravovat, jste dříve nebo později ztracení. A proč? Je to jednoduché – aby byl chleba skutečně dobrý, je zapotřebí, aby jeho vnitřní teplota přesáhla 90 °C. Každý druh obilí, dokonce každá odrůda, má své specifické vlastnosti, a tak k dosažení této teploty je zapotřebí odlišný čas pečení, kynutí i hnětení. Proto v naší pekárně najdete „pouze“ sedm programů, zato si můžete všechny do detailu nastavit. Bude tak pro vás jednoduché sestavit si program „na míru“ a uložit si jej pro pozdější využití. Pokud pak budete připravovat více druhů chleba a těst nebo jejich rozdílné velikosti, využijte nové duplikované programy k uložení nejoblíbenějších receptů bez rizika smazání. Budete tak vždy vědět, že standardní chléb pečete na program č. 1, sladké pečivo na program č. 2 a třeba malý chlebíček pro babičku na program č. 3 …